Despre mine

Încă de când eram copil am iubit anotimpurile și emoțiile pe care mi le-au creat. Culorile minunate ale naturii atunci când e vie, dar și atunci când e adormită, trebuie să ne înveselească. Acesta este sentimentul pe care doresc să îl exprim prin tot ceea ce creez, folosind formele și nuanțele astfel încât să pot dărui fiecărei femei bucuria de-a se simți feminină.

Colecțiile mele sunt compuse în întregime din rochii și fuste, care flatează silueta feminină, delicatețea și eleganța ei. Am crezut întotdeauna că secretul modei se află acolo unde croiul ultimelor tendințe se întâlnește cu bucuria femeii care îl poartă, simțindu-se încrezătoare, frumoasă și fericită.

Stilul meu de lucru este eclectic, iar timpul nu-mi este niciodată suficient, dar cred că evoluez cu pași mărunți și siguri. Afirm cu tărie că se poartă ceea ce îți stă bine, ce te avantajează, ce te reprezintă. Voi încuraja mereu femeia să poarte rochii și fuste, să fie cât mai feminină.

despre-mine

EXPERIENȚELE CLIENTELOR NOASTRE

  • "Am găsit exact ceea ce căutam! O ținută care să mă facă să mă simt în largul meu și o echipă care să aibă timpul și dispoziția necesare să îmi asculte opiniile și dorințele. Andreea și echipa ei chiar sunt niște profesioniști care își fac treaba cu extrem de multă pasiune și dedicare."
    OANA CRISTESCU
  • "M-am bucurat foarte mult să văd că pot avea o rochie nici prea lungă, nici prea scurtă, ci care să mă avantajeze așa cum sunt. Am rezistat în acea rochie până dimineață și nu mi s-a părut deloc incomodă. Cu siguranță voi reveni la Andreea și pentru alte evenimente la care voi participa în viitor."
    CRISTINA MANEA
  • „Mereu am preferat ținutele casual care nu presupun un stres prea mare. Pentru mine era important să fiu comodă și mi se părea că pot avea parte de asta doar purtând clasicii blugi. Andreea m-a făcut să înțeleg că pot să fiu și comodă și elegantă în același timp, dacă știu să îmi aleg hainele așa cum trebuie.”
    ALEXANDRA NEDELCU

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER